جوابیه شرکت فولاد خوزستان به خبر نادرست یک سایت خبری بورسی
به گزارش پایگاه خبری خوزتاب؛ در ۵ آبان ماه سال جاری خبری در سایت نبض بورس با عنوان “آیا فخوز مسیر زیانده بودن ذوب را طی خواهد کرد؟ | سه سال و سه بار زیان عملیاتی” منتشر شد. در ادامه جوابیه شرکت فولاد خوزستان به این خبر را میخوانید.
در این جوابیه آمده؛
مدیر محترم پایگاه خبری نبض بورس
باسلام و دعای خیر
احتراما مطابق ماده ۲۳ قانون مطبوعات کشور و پیرو گزارش پنجم آبانماه ۱۴۰۳ با تیتر ” آیا فخوز مسیر زیانده بودن ذوب را طی خواهد کرد؟ سه سال و سه بار زیان عملیاتی” جوابیه زیر خدمتتان ارسال میشود. خواهشمند است، جوابیه به همراه گزارش در پایگاه خبری نبض بورس درج شود.
اعداد و ارقام منتشره در خصوص زیان فولاد خوزستان در گزارش مزبور صحیح نمیباشد و مطابق صورتهای مالی حسابرسی شده توسط حسابرس مستقل معتمد سازمان بورس منتشره در سامانه کدال سازمان بورس و اوراق بهادار، شرکت فولاد خوزستان در تمام دهه گذشته زیان ده نبوده است.
لیکن با نگاهی به محدودیتهای انرژی (برق و گاز) که از سال ۱۴۰۰ تا به امروز بر شرکت فولاد خوزستان تحمیل شد به خوبی میتوان دریافت که علیرغم آمادگی این شرکت برای دستیابی به تولید برنامهریزی شدهی سالانه یعنی سه میلیون و ۸۰۰ هزار تُن، اعمال این محدودیتها که هر سال نسبت به سال گذشته سختتر و با تعداد روزهای بیشتری همراه بود، باعث شد، بخشی از تولید برنامهریزی شده و به تبع آن درآمد و سود شرکت فولاد خوزستان از دست برود.
شرکت فولاد خوزستان در سه سال گذشته (۱۴۰۰ الی ۱۴۰۲) به دلیل محدودیتهای انرژی، حدود ۱.۵ میلیون تن شمش فولادی از دست داده است، از طرفی محدودیتهای برق سال جاری که از خرداد ماه و زودتر از تابستان بر فولاد خوزستان تحمیل شد و در محدودهی زمانی بیستم تیرماه تا اواخر شهریور ماه عملا تولید شمش فولادی شرکت فولاد خوزستان به صفر رسید و حتی تولید کارخانههای جانبی گندله و آهن اسفنجی هم بینصیب نماند، باعث شد در شش ماهه ابتدای سال جاری ۷۳۷ هزار تُن تولید برنامهریزی شدهی شمش فولاد، معادل ۱۶ هزار میلیارد تومان از دست برود. در این خصوص مطابق مقررات سازمان بورس و اوراق بهادار افشاء لازم در سامانه کدال و مراجع ذیربط اطلاع رسانی شده است.
در بخشی از گزارش از دلایل زیاندهی شرکت فولاد خوزستان محدودیتهای شدید انرژی و جانمایی نامناسب اعلام شده است. در مورد اول توضیحات کامل داده شد و در مورد دوم به نظر میرسد، نگارنده اطلاعات کافی نسبت به جانمایی از صنعت فولاد ندارد، چرا که از جمله مهمترین مواردی که برای احداث و توسعه شرکتهای فولادی باید در نظر گرفت: دسترسی به آبهای آزاد برای تسهیل و اقتصادی بودن حمل و نقل (مواد اولیه و محصول) و هزینههای مربوطه، وجود ذخایر حاملهای انرژی در کنار سرمایه انسانی متخصص، به عنوان مولفههای اساسی مبنای جانمایی شرکت فولاد خوزستان و سایر صنایع فولادی در استان خوزستان بوده است. صرفنظر از وضعیت فعلی مولفههای مذکور که عمدتاْ در حال حاضر در شرایط مطلوب نمیباشد. از طرفی بحث هزینه حمل و نقل مواد اولیه به میان آمده که این مهم نیز بدلیل شرایط جغرافیایی، اکثر معادن در شرق و مرکز کشور چارهای جز جابجایی مواد از این معادن به استان خوزستان وجود ندارد.
مدیریت شرکت فولاد خوزستان آمادگی دارد، میزبان نماینده پایگاه خبری نبض بورس باشد و موارد یاد شده را با رعایت مقررات سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت رسمی در سامانه کدال ارائه کند، لذا خواهشمند است در مواردی که از سوی آن پایگاه خبری ابهامی وجود دارد، به آمار و ارقام رسمی منتشرشده در سامانه کدال سازمان بورس و اوراق بهاداراستناد کرده و از بکارگیری مواردی که سندیت نداشته و باعث تشویش اذهان عمومی میشود، پرهیز کند
برچسب ها :خوزتاب ، فولاد خوزستان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0