نقدی بر عملکرد رئیس سازمان صمت استان خوزستان
✍ سید علیرضا شریفی
سکوتی که با هزار و یک معما شکست
سید علیرضا شریفی فعال رسانه ای خوزستان در یادداشت ارسالی به خوزتاب نوشت؛
رئیس صمت خوزستان با متهم کردن شرکتهای کشت و صنعت نیشکر به احتکار شکر به صدر اخبار خوزستان بازگشت ولی بخشی از ادعاهای وی حاوی نکاتی است که نظری باید درباره آنها توضیح دهد.
۱٫ اداره کل صمت جزو ادارات پر خبر است و اخبار این سازمان از نظر نظارت بر بازار ملتهب این روزها و اتخاذ تصمیمات مناسب برای ساماندهی آن از اهمیت زیادی برای شهروندان برخوردار است با این حال مدیرکل این اداره از پانزدهم مهر سال ۹۷ تاکنون هیچ نشست خبری برگزار نکرده و علاوه بر آن به صورت مستقیم نیز پاسخ هیچکدام از سوالات خبرنگاران رسانههای مکتوب و آنلاین را نداده است.
۲٫ مدیرکل صمت خوزستان سه روز پیش در جلسه ستاد تنظیم بازار انگشت اتهام در التهاب بازار شکر را به سمت شرکتهای نیشکر دراز کرد و گفت: این شرکتها برای گران کردن شکر اقدام به احتکار آن کردهاند.
۳٫ هرچند شرکت نیشکر و توسعه صنایع جانبی فوراً با صدور جوابیهای این ادعا را رد کرد اما نکته مهم در صحبتهای نظری بحث احتکار شکر نیست بلکه او در صحبتهایش پرده از یک مسئله مهم دیگر برداشت؛ او در این جلسه عنوان کرد: از این پس برای شرکتهای کشت و صنعتی که تخلف میکنند و همکاری لازم را ندارند پرونده سازی خواهد شد و به آن ها کمک نخواهیم کرد.
۴٫ مدیرکل صمت خوزستان باید توضیح دهد در صورتی که شرکتهای نیشکر تخلف کنند اما همکاریهای لازم را با اداره کل صمت داشته باشند برای آنها پروندهای ایجاد نمیشود؟
۵٫ نکته دیگر اینکه وظیفه شرکتهای نیشکر تأمین مایحتاج شکر کشور براساس اعلام نیاز وزارت صمت است پس اگر در این زمینه اقدامی انجام دهند، همکاری تلقی نمیشود بلکه عمل به وظیفه است اما نظری باید توضیح دهد که توقع چه همکاری از شرکتهای نیشکر دارد تا در صورت تخلف به آنها کمک کند؟
۶٫ مدیرکل صمت خوزستان میگوید از این پس برای شرکتهای کشت و صنعتی که تخلف میکنند و همکاری لازم را ندارند پرونده سازی خواهد شد؛ این اظهارات بار حقوقی دارند چرا که پروندهسازی به عملی گفته میشود که فرد یا افرادی با اتکا و بهرهگیری از مستندات جعلی و ناحق قصد داشته باشند با حیله کسی را گناهکار جلوه بدهند تا بتوانند شخصی را دچار مخمصه، گرفتاری و دردسر کنند.
۷٫ اما مستندسازی، تهیه مجموعهای از اسناد و مدارک است که سیر تکوین و تکامل یک فعالیت یا پروژه را از آغاز تا پایان همراه با تحلیل و ارزشیابی نشان خواهد داد. عمل مستندسازی یا جمعآوری ادله استنادپذیر در خیلی از مباحث از واجبات و نیازهای اصلی بهشمار میآید.
۸٫ حال مدیرکل صمت خوزستان باید توضیح دهد که آیا به دنبال پرونده سازی برای شرکتهای نیشکر است یا قصد دارد با جمع کردن مستندات، تخلفات شرکتهای نیشکر را به نهادهای نظارتی گزارش دهد.
۹٫ و مسئله آخر اینکه نظری باید توضیح دهد که آیا شرکتهای نیشکر در گذشته تخلفی مرتکب شدهاند که اداره کل متبوع وی به آنها کمک کرده است؟ این تخلفات چه بوده و اداره کل صمت در قبال چه همکاریهایی به این شرکتها کمک کرده است؟
برچسب ها :پایگاه خبری تحلیلی خوزتاب اخبار خوزستان ، سکوتی که با هزار و یک معما شکست ، شکر ، نقدی بر عملکرد رئیس سازمان صمت استان خوزستان ، نیشکر خوزستان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0