استاندار خوزستان در کارگروه ارتقا بخشی به شاخص های آموزش و پرورش خوزستان:
لزوم انتصاب مدیرانی که در راستای ارتقای شاخص های آموزش و پرورش گام بر می دارند
عملکرد “کارگروه ارتقا بخشی به شاخص های آموزش و پرورش خوزستان” متعهدانه است/ لزوم انتصاب مدیرانی که در راستای ارتقای شاخص های آموزش و پرورش گام بر می دارند استاندار خوزستان اظهار کرد: این کارگروه به صورت متعهدانه رفع چالش ها در آموزش و پرورش خوزستان را پیگیری می کند. انتصابات در مجموعه مدیریتی استان
به گزارش پایگاه خبری خوزتاب، غلامرضا شریعتی روز چهارشنبه ۲ بهمن ماه ۹۸ در کارگروه ارتقابخشی به شاخص های آموزش و پرورش خوزستان که در مجموعه فرهنگی فجر اهواز برگزار شد، گفت: این کارگروه به صورت متعهدانه رفع چالش ها در آموزش و پرورش خوزستان را پیگیری می کند و تا کنون در جلسات متعددی “ارتقای کمی و کیفی شاخص های آموزش و پرورش استان” دنبال شده است.
وی با تاکید بر اینکه اجرای طرح کیفی تر کردن آموزش و پرورش استان مورد حمایت جدی استانداری خوزستان و مجموعه مدیریتی در استان است، اضافه کرد: این طرح بر پایه مطالعات و بررسی های علمی تدوین شده است تا با انجام یک کار جامع سخت افزاری و نزم افزاری شاخص ها در آموزش و پرورش استان ارتقا یابد.
شریعتی با بیان اینکه تا کنون برنامه مدون اینچنینی در آموزش و پرورش خوزستان نداشته ایم، گفت: این نقشه راه تا کنون موجود نبوده است که این امر سبب به هدر رفتن منابع ما در آموزش و پرورش می شد.
استاندار خوزستان با اظهار اینکه تمامی منابع و اعتبارات استان در راستای اجرا و تحقق اهداف این طرح توزیع می شود، بیان کرد: اجرای این طرح به برنامه بالادستی استان تبدیل می شود و همه باید خود را متعهد به اجرای این طرح بدانند و برنامه ریزی می شود که از اعتبارات غیردولتی نیز برای اجرای این طرح استفاده شود.
وی گفت: آموزش و پرورش محل انسان سازی است و اگر برنامه محوری در آموزش و پرورش نهادینه شود اثرات مثبت آن در سایر دستگاهها و سازمان ها تسری پیدا می کند.
شریعتی گفت: البته نباید انتظار داشته باشیم که به سرعت نتایج این طرح در استان دیده شود و باید صبر کنیم تا در آینده ای نزدیک اثرات مثبت آن در آموزش و پرورش و استان خوزستان آشکار شود.
استاندار خوزستان همچنین یادآور شد: انتصابات در مجموعه مدیریتی استان و آموزش و پرورش خوزستان نیز باید مطابق با این سند انجام شود و اگر مدیری در راستای اجرای این طرح گام بر می دارد باید به آن کمک شود.
*****************************************************************************************************
کورش مودت روز چهارشنبه ۲ بهمن ماه ۹۸ در کارگروه ارتقابخشی به شاخص های آموزش و پرورش خوزستان که در مجموعه فرهنگی فجر اهواز برگزار شد، با بیان اینکه ارتقای شاخص های آموزش و پرورش خوزستان با تشکیل این کارگروه به خوبی در حال پیگیری است، اضافه کرد: به دستور مقام عالی وزارت این کارگروه در سطح وزارت آموزش و پرورش با حضور معاونین وزارتی به عنوان اولین کارگروه ارتقای شاخص های استانی در کشور ، ویژه استان خوزستان تشکیل شده است.
وی با اشاره به اینکه فعالیت این کارگروه در بستر کار کارشناسی انجام می شود، گفت: چالش نیروی انسانی، فضای آموزشی و عدالت آموزشی از محورهای فعالیت این کارگروه هستند که برای رفع این چالش ها یک سند چشمانداز در حال تدوین است.
مودت با بیان اینکه با تلاش شورای معاونین آموزش و پرورش خوزستان، مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان و روسای ادارات مناطق و نواحی آموزش و پرورش خوزستان اهداف این کارگروه در استان پیگیری می شود، اضافه کرد: قرارداد طرح ارتقا بخشی به شاخص های آموزش و پرورش خوزستان تدوین شده که امروز به امضای دکتر غضنفر پور ، مجری طرح و مهندس قربانی، مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان می رسد.
وی یادآور شد: توصیه ما این است که در مدت زمان تعیین شده این طرح انجام و عملیاتی شود تا بخش عمده مشکلات و چالش های آموزش و پرورش خوزستان به سمت مرتفع شدن حرکت کند.
مودت با تاکید بر اینکه تنها راه درمان آموزش و پرورش تدوین این سند چشم انداز است، گفت: در دولت نیز باید سهمی برای اجرای این سند در نظر گرفته شود.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان تصریح کرد: آموزش و پرورش خوزستان در این سه شاخص دارای مشکب جدی است. ما در حوزه نیروی انسانی با ۱۶ هزار و ۱۷۰ نفر کمبود رو به رو هستیم و در حال حاضر ۳۰ درصد فضاهای آموزشی در خوزستان فرسوده است و نیازمند رفع کمبود حدود۲۰ هزار کلاس درس و بازسازی ۱۰ هزار کلاس درس هستیم.
وی با تاکید بر لزوم اولویت بخشی به اجرای طرح ارتقا بخشی به شاخص های آموزش و پرورش خوزستان در مناطق و نواحی آموزش و پرورش گفت: اجرای این طرح باید به عنوان یک اولویت اصلی و اساسی در سرلوحه کار روسای مناطق قرار بگیرد و هر اطلاعاتی که مجری طرح درخواست کرد در اختیار ایشان قرار داده شود.
****************************************************************************************************
عبدالرسول عمادی روز چهارشنبه ۲ بهمن ماه ۹۸ در کارگروه ارتقابخشی به شاخص های آموزش و پرورش خوزستان که در مجموعه فرهنگی فجر اهواز برگزار شد، گفت: تدوین سند چشم انداز توسعه آموزش و پرورش استان بر مبنای یک کار علمی آغاز شده است البته تاکید بر این است که مدیران آموزش و پرورش به صورت مستقیم در فرآیند اجرای این طرح مشارکت داشته باشند.
وی افزود: در شورای آموزش و پرورش خوزستان که با حضور وزیر در اهواز برگزار شد دستور تشکیل کارگروهی ویژه برای ارتقای شاخص های آموزشی آموزش و پرورش خوزستان صادر شد تا از طریق یک فرآیند علمی برای ارتقای وضعیت این استانی گام های اساسی برداشته شود.
مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سند توسعه آموزش و پرورش خوزستان یک سند جامع و کامل است، توضیح داد: این سند به دنبال ارتقای شاخص های مجموعه تعلیم و تربیت استان در ۳ حوزه فضای آموزشی، نیروی انسانی و برقراری عدالت آموزشی است.
عمادی در عین حال با اظهار اینکه توسعه کشور مرهون توسعه همه جانبه آموزش و پرورش خوزستان است، خاطرنشان کرد: خوزستان به معنای کلمه یک ایران کوچک است و دارای تنوع بالای قومی، زبانی و جغرافیایی است. به همین دلیل است که توسعه این استان می تواند زمینه ساز رشد شاخص های توسعه ای کشور خواهد شد.
وی ادامه داد: یکی از چالش های پیش روی مجموعه تعلیم و تربیت استان کمبود نیروی انسانی است. در سالهای پیش رو وضعیت نیروی انسانی در آموزش و پرورش بحرانی تر خواهد شد و ورودی دانشگاه فرهنگیان خروج نیروهای بازنشسته را جبران نمی کند.
مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: ۳ استان خوزستان، سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی از لحاظ شاخص ها وضعیت مناسبی ندارند و به طور ویژه مورد توجه مقام عالی وزارت است به طوری که در اولین اقدام دستور تدوین سند چشم انداز توسعه آموزش و پرورش خوزستان را صادر کرد.
عمادی در ادامه با اشاره به فواید و کارکردهای سند چشم انداز توسعه آموزش و پرورش خوزستان، توضیح داد: اجرایی شدن این سند می تواند توان مدیریتی روسای مناطق و نواحی را به صورت ویژه ای ارتقا دهد. همچنین تصویر کاملی از وضعیت مشکلات مجموعه تعلیم و تربیت استان در حوزه های مختلف عملکردی به متولیان این استان ارائه خواهد کرد.
وی در پایان گفت: امیداوریم پس از تدوین سند چشم انداز توسعه آموزش و پرورش خوزستان و اجرایی شدن کامل مفاد این سند شاهد نزدیک شدن میانگین شاخص های این استان به میانگین کشوری باشیم.
برچسب ها :آموزش و پرورش ، آموزش و پرورش خوزستان ، استاندار خوزستان ، عبدالرسول عمادی ، غلامرضا شریعتی ، کارگروه ارتقا بخشی به شاخص های آموزش و پرورش خوزستان ، کورش مودت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0