مدیر آبفای دیگر نیز عوض شود وضعیت به همین شکل است/ ضعف های موجود در هر بحران تکرار می شوند/ لوله گذاری برای دفع آبهای سطحی ۴۸ ساعت زمان برد که قابل انجام بود/ انتقاد از عملکرد فرماندارن/ هشدار برای ساکنان مرکز شهر اهواز/ اعلام نحوه پرداخت خسارت بارندگی های اخیر
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با بیان اینکه در سه سال اخیر چهار مدیر در شرکت آبفا اهواز عوض شده است، گفت: در شرکت آب و فاضلاب اهواز ۱۰ مدیر دیگر نیز جابه جا شود وضعیت به همین شکل است زیرا ساختار مشکل دارد. به گزارش پایگاه خبری خوزتاب، کیامرث حاجی زاده امروز( ۷دی ماه) در
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با بیان اینکه در سه سال اخیر چهار مدیر در شرکت آبفا اهواز عوض شده است، گفت: در شرکت آب و فاضلاب اهواز ۱۰ مدیر دیگر نیز جابه جا شود وضعیت به همین شکل است زیرا ساختار مشکل دارد.
به گزارش پایگاه خبری خوزتاب، کیامرث حاجی زاده امروز( ۷دی ماه) در جلسه بررسی نحوه برآورد خسارات وارده ناشی از بارندگی و آبگرفتگی اخیر در استان به خصوص در شهرستان های اهواز، کارون، آبادان و خرمشهر که در سالن جلسات اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان با حضور فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی برگزار شد، اظهار کرد: خوزستان باتوجه به اینکه از کثیرالبحران به دائم البحران تبدیل شده است برای مدیریت این بحران ها نیاز به مدیران ورزیده و جهادی دارد که در فکر و عمل جهادگونه و با برنامه و تدبیر عمل کنند زیرا با مدیران عادی مشکل حل نخواهد شد.
وی ادامه داد: استانی که سالها است که در بحران اداره می شود باید مدیران آن آمادگی لازم را در مواقع بحرانی داشته باشند تا بدرستی عمل کنند، همچنین باید شجاعت تصمیم گیری در این شرایط را نیز داشته باشند.
مردم حق دارند ناراضی باشند
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به نارضایتی مردم در آبگرفتگی های اخیرو گله ی آنها از مسئولان در بازدیدها خاطرنشان کرد: مردم حق دارند از مسئولان گله کنند و ناراضی باشند زیرا بطورمثال زحمات ۴۰ ساله ی فردی در ۲ ساعت بارندگی برباد رفته است.
حاجی زاده با انتقاد از عدم حضور برخی مسئولان مربوطه در بازدیدهای میدانی افزود: مسئولانی که وظیفه ی میدانی دارند و باید زودتر از بنده و استاندار که مسئولیت نظارتی و حمایتی دارم در صحنه باشند حضور به موقع حضور پیدا نکردند، به شخصه این مساله را بارها براساس قانون تاکید کرده ام.
ضعف های موجود در بحران ها تکرار می شود
وی تصریح کرد: اگر قبول داریم که مردم ولایت مدار ما صاحب نظام و کشور هستند باید ضعف های موجود را بپذیریم و با آنها درمیان بگذاریم و از بحران ها برای اصلاح ضعف ها درس بگیریم تا در هر بحران مسائل تکرار نشود.
معاون استاندارتاکید کرد: باید بحران های متعدد برای ما تجربه شود و ضعف های موجود کاهش پیدا کند اما متاسفانه تکرار می شوند.
حاجی زاده اضافه کرد: درست است که وضعیت کشور به لحاظ منابع مالی و امکانات معمولی است اما در هیج دوره ای مانند این دوره مقام معظم رهبری بر رفع مشکلات خوزستان مانند بحران گردوخاک سال ۹۵، سیلاب فروردین سال جاری و آبگرفتگی های اخیر تاکید نکرده است.
وی عنوان کرد: مشکلات آب و فاضلاب خوزستان در چند روز به وجود نیامده و متعلق به چندین سال گذشته است که اکنون سرباز کرده لذا باید مشکلات فاضلاب اهواز به خصوص مرکز شهر و کوت عبدالله را بپذیریم شبکه ی این نقاط بالای ۶۰ سال قدمت دارد و لایروبی خطوط انجام نشده است.
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان اذعان کرد: شهرداری باید برای صرف بودجه با اولویت بندی عمل کند و پولی که شهرداری دارد در ابتدا برای رفع مشکل مردم هزینه شود به طور مثال در ابتدا مشکل آبهای سطحی را حل کند و بعد به فکر زیبا سازی شهر باشد.
حاجی زاده با بیان اینکه برای پیشگیری از بحران حاضر به هزینه کردن نیستیم، یادآور شد: در بحران ها ده برابر هزینه می شود.همانطور که در ۴۸ ساعت لوله گذاری برای دفع آبهای سطحی انجام شد این کار می توانست از قبل انجام شود.
وی بیان کرد: لایروبی کردن خطوط فاضلاب توسط شرکت آبفا و لوله گذاری ها به وسیله ی شهرداری در نقاط آسیب پذیر باید قبل از خسارت دیدن مردم انجام می شد.
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان افزود: کارهای خوبی با پیگیری های استاندار خوزستان و سفر اخیر آقایان نجار و نوبخت به استان در خصوص مشکلات آب و فاضلاب انجام شد.
حاجی زاده با اشاره به اینکه در مرحله ی مقابله و بعد بازسازی پای کار هستیم اما در مرحله ی پیشگیری و آمادگی خوب عمل نمی شود، تصریح کرد: در استانی که بحران زیاد رخ می دهد باید در خصوص فرهنگ بیمه کار شود به ویژه فرمانداران، شهرداران و دهیاران باید در این راستا عمل کنند.
وی ادامه داد: با پیگیری های انجام شده کار ۳۵۰۰ واحد برای خوزستان در دولت مصوب شد که از این تعداد ۲۵۰۰ واحد تعمیری و هزار واحد احداثی هستند.
معاون استاندار خوزستان اظهار کرد: یکی از نقاطی که در آبگرفتگی های اخیر پیگیری کردیم مرکز شهر اهواز بود این نقطه منازلی دارند که بنده هشدار نیز در این خصوص داده ام، این منطقه با یک زلزله ی ۴، ۵ ریشتری کشته ی زیادی می دهد و ممکن است فاجعه ای پیش آید.
کیامرث حاجی زاده خاطرنشان کرد: بنیاد مسکن برای احداث واحدهای مسکونی شهری ۱۲ میلیون تومان وام بلاعوض، ۵۰ میلیون تومان وام ۴ درصد و برای اسکان موقت ۱۲ میلیون تومان وام بلاعوض و همچنین برای احداث منازل روستایی ۱۰ میلیون تومان وام بلاعوض و ۴۰ میلیون تومان وام ۴ درصد در نظر گرفته است.
وی ادامه داد: تعداد واحدهای مسکونی و تجاری شهری و روستایی برای تعمیر ۲۵۰۰ واحد است که وام بلاعوض آن ۵ میلیون تومان و ۱۵ میلیون تومان وام ۴ درصد آن است.
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان عنوان کرد: برآورد خسارات لوازم معیشتی خانگی و سرمایه ای ۳۵۰۰ واحد تصویب شد و برای این منظور ۵ میلیون تومان وام بلاعوض و ۱۵ میلیون تومان وام ۴ درصد اختصاص داده می شود.
حاجی زاده با بیان اینکه کار ارزیابی خسارات باید تا پایان هفته ی جاری تمام شود، اضافه کرد: این مصوبه شامل حال منازلی است که آب وارد آنها شده است.
وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی، مرکز بهداشت استان و شهرداری های شهرستان ها و دیگر دستگاه های متولی باید کار سمپاشی و گندزدایی در مناطق آبگرفته را انجام دهند.
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان اذعان کرد: مدیران آب و فاضلاب، فرمانداران و شهرداران ملزم هستند از امروز عملیات لایروبی را شروع کنند، حتی در صورت نبود بودجه باید تمام مناطق به خصوص شهرستان های آسیب پذیر که با بارندگی بعدی دچار مشکل می شوند کار لایروبی انجام شود.
حاجی زاده با بیان اینکه ۱۷، ۱۸ نقطه آسیب پذیر در اهواز در بحث آب های سطحی وجود دارد اضافه کرد: همچنین شهرداری ها باید برای حل مشکل آب های سطحی مناطق آسیب پذیر از محل درآمدهای شهرداری یا ارزش افزود ه ای که به آنها داده می شود فکری کنند و کار لوله گذاری را شروع کنند.
گفتنی است حاجی زاده در این جلسه با انتقاد از فرمانداری شهرستان های اهواز و کارون گفت: اینکه فرمانداران شهرستان های اهواز و کارون آماری حتی تقریبی در خصوص عملکرد خود در آبگرفتگی های اخیر ارائه نکردند بدین معنی است که زحمتی در این روزها نکشیده اند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0