کد خبر : 12286
تاریخ انتشار : شنبه 11 آبان 1398 - 19:23

فقط ۳۸ درصد پزشکان خوزستانی از کارتخوان استقبال کردند / چهار شرکت نفتی سالانه هزارمیلیارد تومان بدهی دارند

مدیرکل سازمان امور مالیاتی خوزستان گفت: از میان سه هزار و ۲۸۷ مشاغل پزشکی، فقط ۳۸ درصد پزشکان استان اقدام به نصب کارتخوان کردند. به گزارش پایگاه خبری خوزتاب کمیته اطلاع رسانی چهارمین نمایشگاه الکامپ خوزستان؛ جهانشاه ارزانی بیرگانی با حضور در غرفه کمیته اطلاع رسانی با بیان اینکه نزدیک به ۱۰ سال از اجرای

مدیرکل سازمان امور مالیاتی خوزستان گفت: از میان سه هزار و ۲۸۷ مشاغل پزشکی، فقط ۳۸ درصد پزشکان استان اقدام به نصب کارتخوان کردند.

IMG 20191102 234924 384 300x200 فقط 38 درصد پزشکان خوزستانی از کارتخوان استقبال کردند / چهار شرکت نفتی سالانه هزارمیلیارد تومان بدهی دارند

ارزانی

به گزارش پایگاه خبری خوزتاب کمیته اطلاع رسانی چهارمین نمایشگاه الکامپ خوزستان؛ جهانشاه ارزانی بیرگانی با حضور در غرفه کمیته اطلاع رسانی با بیان اینکه نزدیک به ۱۰ سال از اجرای طرح جامع مالیاتی در کشور می گذرد، گفت: ۳۲ پروژه بزرگ را به نام طرح جامع مالیاتی در حوزه فناوری اجرا کردیم که هدف اصلی آن کاهش دخالت نیروی انسانی در تعیین مالیات با تأکید بر اطلاعات، اسناد و مدارکی که در نتیجه فعالیت های اقتصادی مؤدیان است.

وی افزود: سازمان مالیاتی این حرکت را گام نخست خود تعریف و همزمان با فرمایشات مقام معظم رهبری سیاست های حوزه اجرای طرح جامعه را در ۱۰ ساله اول تعریف کرده است.

در گام دوم نیز با استفاده از ریزداده ها و کلیه بانک های اطلاعاتی در سراسر کشور فعالیت های مؤدیان را از طریق آنها ثبت، ضبط، نشر و پیدا می کنیم و در چارچوب هرکدام که مشمول قانون مالیات است، را اطلاع می دهیم.
ا

رزانی ادامه داد: در گام دوم، محاسبه مالیات بر اساس روش هایی که سازمان معمولا در چارچوب قانون به نام اظهارنامه برآوردی، اظهارسنجی و یا راستی آزمایی صورت می دهد شکل گرفته و اگر اجرا شود به کاهش فرار مالیاتی در حد معقول و استاندارد جهانی تبدیل می شود.

مدیرکل سازمان امور مالیاتی خوزستان عنوان کرد: بزرگترین مشکل ما در کشور این است که دوسوم فعالیت مؤدیان رسمی یا غیررسمی در قالب فرار مالیاتی از پرداخت مالیات فرار می کنند.

وی تاکید کرد: نظام جامع مالیاتی برای رفاه مردم قدم برمی دارد و انتظار داریم با افزایش فرهنگ مالیاتی در بین مردم، دادن مالیات به حدی معمول شود که خود مردم محافظ اطلاعات و فرهنگ مالیاتی باشند.

ارزانی با بیان اینکه امسال، قانونگذار صنف پزشکان و مشاغل وابسته به آنها را مشمول نصب صندوق یا سامانه فروش کرده که در استان خوزستان متأسفانه مشارکت صنف پزشکان در قالب ارائه صندوق های فروش بسیار کم است.

مدیرکل سازمان امور مالیاتی خوزستان ادامه داد: پزشکان، نخبگان جامعه و بازار کار ایران هستند اما متاسفانه استقبال کمی از پرداخت مالیات کرده اند و امیدواریم مابقی پزشکان تا پایان سال از این قانون پیروی کنند.

وی بیان داشت: از ابتدای سال آینده نیز ۱۵ شغل دیگر مشمول ثبت سامانه مربوط به صندوق های فروش و سازمان مالیاتی می شوند.

ارزانی با اعلام فراخوان مردمی برای گزارش تخلفات پزشکان گفت: این سازمان از عموم مردم می خواهد با ارائه گزارش تخلفات در خصوص عدم ثبت فعالیت پزشکان و یا عدم استفاده از دستگاه های کارتخوان مسیر اجرای قانون را هموار کنند. یعنی اگر شهروندان از خدمات پزشکی استفاده می کنند ولی پزشکان از صندوق فروش یا کارتخوان استفاده نمی کنند اطلاعات آنها را از طریق سامانه ۱۵۲۶ وزارت اقتصاد گزارش کنند تا مأموران سازمان امور مالیاتی در موقع مقرر اقدام قانونی را انجام دهند. همچنین شماره تماس ۳۰۰۰۷۲۸۷ سامانه پیامکی دریافت اطلاعات و گزارشات مردمی است.

وی با اشاره به میزان بودجه های تخصیصی عنوان کرد: برای سال جاری ۸۷ هزار میلیارد ریال یعنی هشت هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بودجه تخصیصی اعتبار و مصوبه قانونی داریم که نمی دانیم چقدر از آن محقق می شود. همچنین سال گذشته ۵۹ هزار میلیارد ریال درآمد مالیاتی در استان خوزستان داشتیم.

مدیرکل سازمان امور مالیاتی خوزستان ادامه داد: ۲ هزار و ۱۸۰ میلیارد تومان در سال گذشته درآمدهای عوارض ناشی از ارزش افزوده و آلایندگی خارج از استان و درون استانی داشتیم که بین جمعیت شهری، روستایی و روستاهای فاقد دهیاری توزیع شد که بیش از ۷۶ شهرداری از آن بهره مند شدند.

ارزانی تصریح کرد: به موجب قانون از سال ۹۳ چهار شرکت بزرگ نفتی آغاجاری، مسجدسلیمان، کارون و مارون سالانه حدود یک هزار میلیارد تومان بدهی دارند که مؤظف به پرداخت هستند؛ این رقم با توجه به قیمت فروش نفت متغییر می شود و به صورت تقریبی نیز سهم شهرداری اهواز حدود ۱۶ میلیارد تومان است.

وی افزود: مصوبات قانونی سبب شده که این شرکت ها مشمول عوارض آلایندگی شناخته شوند و باید عوارض ناشی از برداشت و استخراج نفت را از طریق مالیات پرداخت کنند تا بخشی از زیان ها جبران شود.

مدیرکل سازمان امور مالیاتی خوزستان با اشاره به سهم پزشکان خوزستان در ثبت دستگاه های کارتخوان کل کشور، گفت: حدود ۳۸ درصد پزشکان استان از میان سه هزار و ۲۸۷ مشاغل پزشکی اقدام به نصب کارتخوان کردند که جمعیتی بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ نفر از آنها در سامانه مربوطه ثبت نام شدند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.