کد خبر : 15678
تاریخ انتشار : جمعه 30 خرداد 1399 - 5:52
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان؛
هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی بیمه سلامت خوزستان برای بیماران در سال ۹۸ / ضرورت مجهز شدن حوزه درمان به اطلاعات جامع از بیمه شدگان
اخبار مهم خوزستان را در خوزتاب بخوانید
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان روز پنجشنبه ۲۹ خرداد ماه در حاشیه اولین وبینار تخصصی قلب و عروق کشور و خاورمیانه که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه بیمه سلامت خوزستان در سال ۹۸ بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان در حوزه درمان هزینه کرده است، گفت: در بخش بستری ۶۰۰ میلیارد تومان و در بخش سرپایی و پیشگیری حدود ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
به گزارش پایگاه خبری خوزتاب اخبار خوزستان؛ دکتر علی خسروی عنوان کرد: در بحث بیماری های قلبی و عروقی، ۲۱ میلیارد تومان در بخش سرپایی و ۲۰ میلیارد تومان در بخش بستری به موسسات طرف قرارداد پرداخت شد.
خسروی گفت: خدمات انجام شده بیماران سرپایی نیز در قالب بخش ویزیت ۴۵ هزار و ۳۰۴ نسخه با ۴۵۰۰ میلیارد ریال هزینه ، ۷۱ هزار و ۶۰۹ نوار قلب با پنج میلیارد ریال، ۲۶ هزار و ۱۶۹ اِکو کاردیو گرافی با بیش از ۱۸ میلیارد ریال، تست ورزش ۴ هزار و ۴۱۹ بار و مبلغ ۲ میلیارد ریال، پیس میکر ۶۲۷ نسخه و حدود ۱۰ میلیارد ریال و در نهایت گاما اسکن قلب با ۹ هزار و ۱۷۷ نسخه و مبلغ ۲۱ میلیارد ریال به انجام رسید.
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان با اشاره به آمار هزینه های قلبی- عروقی در بخش بستری بیمه سلامت خوزستان در سال ۹۸، اظهار کرد: این هزینه ها در قالب آنژیو گرافی دولتی ۳ هزار و ۲۵۶ نسخه با ۳۱ میلیارد ریال، آنژیو پلاستی دولتی ۵۳۸ نسخه و ۹ میلیارد ریال، جراحی قلب دولتی ۲۵ میلیارد ریال با تعداد ۴۳۴ نسخه، بخش آنژیو گرافی خصوص بیش از ۳۰ میلیارد ریال و ۳ هزار ۸۱۱ نسخه، آنژیو پلاستی خصوصی ۷۰۱ نسخه با مبلغ ۱۱ میلیارد ریال و بخش جراحی قلب خصوصی با ۳۶۲ نسخه به همراه ۲۰ میلیارد ریال هزینه انجام شد.
وی اعلام کرد: خدمات انجام شده بیماران سرپایی نیز در قالب بخش ویزیت ۴۵ هزار و ۳۰۴ نسخه با ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه ، ۷۱ هزار و ۶۰۹ نوار قلب با پنج میلیارد ریال، ۲۶ هزار و ۱۶۹ اِکو کاردیو گرافی با بیش از ۱۸ میلیارد ریال، تست ورزش ۴ هزار و ۴۱۹ بار و مبلغ ۲ میلیارد ریال، پیس میکر ۶۲۷ نسخه و حدود ۱۰ میلیارد ریال و در نهایت گاما اسکن قلب با ۹ هزار و ۱۷۷ نسخه و مبلغ ۲۱ میلیارد ریال به انجام رسید
خسروی یکی از مهمترین و اصلی ترین وظایف اصلی بیمه ها به ویژه بیمه سلامت را حفاظت مالی و توانمندسازی بیمه شدگان دانست و در عین حال بر مدیریت منابع سلامت در بیماری های غیر واگیردار تاکید کرد.
وی همچنین عنوان کرد: در سال گذشته پرداختی بیمه سلامت خوزستان در امر بیماریابی و غربالگری بیماری های غیرواگیردار نیز هشت میلیارد تومان بوده است.
ضرورت مجهز شدن به اطلاعات جامع از بیمه شدگان
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان ادامه داد: قبل از هر چیزی برای اینکه سیاستگذاران حوزه سلامت و کادر درمان و پیشگیری بتوانند سیاستگذاری دقیق و علمی در جهت تمرکز منابع حوزه درمان و پیشگیری انجام دهند، با توجه به منابع محدود و انتظار خدمات با کیفیت، لازم است ابتدا اطلاع جامع و کامل از بیمه شدگان داشته باشیم که متاسفانه در حال حاضر حوزه سلامت فاقد این اطلاعات است. بر همین اساس حوزه درمان باید به سمت پروژه های الکترونیک گام بردارد که یکی از این پروژه ها فناوری اطلاعات است.
خسروی در پایان خاطرنشان کرد: برای استفاده هوشمند از این اطلاعات می بایست تمام مراجعات بیماران ثبت شود تا بتوان از این اطلاعات در جهت اقدامات درمانی و پیشگیری استفاده کرد.
برچسب ها :دکتر خسروی مدیرکل بیمه سلامت خوزستان ، هزینه ۸۰۰ میلیارد تومانی بیمه سلامت خوزستان برای بیماران در سال ۹۸ / ضرورت مجهز شدن حوزه درمان به اطلاعات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0