چهره خوزستان را با اجرای برنامه های فرهنگی ملی عادی نشان دهیم
استاندار خوزستان با اشاره به وقوع سیل در استان و خسارت ناشی از آن گفت: اجرای برنامه های فرهنگی و هنری در سطح ملی و ترویج آنها می تواند چهره این استان را در نگاه ملی به شرایط نرمال بازگرداند و آن را عادی نشان دهد. غلامرضا شریعتی روز یکشنبه در نشست شورای کتابخانه های
استاندار خوزستان با اشاره به وقوع سیل در استان و خسارت ناشی از آن گفت: اجرای برنامه های فرهنگی و هنری در سطح ملی و ترویج آنها می تواند چهره این استان را در نگاه ملی به شرایط نرمال بازگرداند و آن را عادی نشان دهد.
غلامرضا شریعتی روز یکشنبه در نشست شورای کتابخانه های عمومی خوزستان در محل استانداری بیان کرد:ضرورت دارد اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ، نهاد کتابخانههای عمومی ، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و دستگاههای مختلف خوزستان، برنامههایی در سطح ملی اجرا کنند تا چهره خوزستان به صورت عادی و نرمال نشان داده شود.
وی توضیح داد: همچنین باید برنامه هایی در سطح روستاها و مناطق سیل زده برگزار شود تا عواقب و پیامدهای مربوط به استرس و ناراحتی پس از سیل به حداقل برسد چرا که با اجرای این برنامه ها، این تالمات روحی نمود کمتری خواهد داشت و اثر بخشی بیشتری بر استان دارد.
استاندار خوزستان بیان کرد: وقتی سیل زدگان به خانه و زندگی خود برمیگردند با توجه به اینکه آسیب های جدی متحمل شده اند نیاز به حمایت و پشتیبانی بیشتر ما دارند.
وی گفت: در زمینه فرهنگ و هنر کار رها نشود و به ویژه به کودکان و زنان و قشرهای آسیب پذیر توجه ویژه شود که بتوانند روحیه خود را حفظ و به روال عادی زندگی برگردند.
شریعتی با بیان اینکه پس از سیل مسایل روحی روانی و اجتماعی بروز می کند ادامه داد:ضرورت دارد که برنامه های فرهنگی و هنری در مناطق سیل زده مداومت پیدا کند.
وی پویایی یک جامعه را حاصل تبادل تجربهها و دانش در بین افراد آن جامعه دانست و گفت: نقش کتاب در این تبادل ، غیر قابل انکار و بی بدیلی است و جزو اساسی ترین و بنیادی ترین نقش ها است.
استاندار خوزستان با بیان اینکه آگاهی در جامعه با مطالعه و خوانش افزایش می یابد توضیح داد: هر چه مطالعه بیشتر باشد آگاهی بیشتر میشود و جامعه به تعالی بیشتر سوق پیدا می کند.
وی با تاکید بر گنجاندن برنامه های انگیزشی به منظور افزایش سرانه مطالعه بیان کرد:امسال باید بخشی از مسوولیت های اجتماعی شرکت های خوزستان، برای پشتیبانی از کتابخانه های این استان اختصاص یابد و نیاز داریم در مرکز استان و در هر شهرستان مراکز تبادل کتاب برپا کنیم تا در توزیع کتاب و ایجاد ارتباط میان اهدا کننده و دریافت کننده کتاب اقدام موثری داشته باشیم.
** جشنواره کتابخوانی رضوی آغاز می شود
مدیرکل نهاد کتابخانههای عمومی خوزستان نیز هدف جشنواره کتابخوانی رضوی را ترویج فرهنگ کتابخوانی و معرفی علمی اهل بیت (ع) بیان کرد و گفت: در جشنواره امسال ۱۲ عنوان کتاب در رده بندی های مختلف سنی انتخاب شده و قالب نقاشی و کتابخوان مجازی نیز برای کودکان برگزار می شود.
منصور کوهی رستمی افزود: این جشنواره از۱۶ اردیبهشت در سراسر خوزستان آغاز می شود.
وی با اشاره به اینکه پارسال ۵۰ هزار نفر در این جشنواره شرکت کردند بیان کرد: امکان برگزاری الکترونیکی در سازمان های مختلف خوزستان نیز وجود دارد تا سازمان ها بتوانند از این فضا استفاده کنند.
وی با بیان اینکه در سیل اخیر از طریق برگزاری جلسات کتابخوانی و توزیع کتاب به مناطق سیل زده امداد رسانی شد توضیح داد: پنج کارون کتاب خوانی در مناطق شادگان، باوی، شوش، شوشتر و سوسنگرد در حال فعالیت هستند.
برچسب ها :Khuzestan ، Khuztab ، Khuztab.ir ، Mojtaba Behzadi ، Mojtaba Behzadi khuztab ، Www.khuztab.ir ، به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خوزتاب ، جشنواره کتابخوانی رضوی ، سیل زدگان خوزستان ، شورای کتابخانه های عمومی خوزستان ، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0