شمار قطعات کاربردی صنعت حفاری تولید داخل از مرز ۲۲ هزار و ۵۰۰ قطعه فراتر رفت
شمار قطعات کاربردی صنعت حفاری تولید داخل از مرز ۲۲ هزار و ۵۰۰ قطعه فراتر رفت مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: شمار قطعات کاربردی در صنعت حفاری تولید داخل با احتساب تکثیر منابع تا کنون از مرز ۲۲ هزار و ۵۰۰ قطعه فراتر رفته است. به گزارش کمیته
شمار قطعات کاربردی صنعت حفاری تولید داخل از مرز ۲۲ هزار و ۵۰۰ قطعه فراتر رفت
مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: شمار قطعات کاربردی در صنعت حفاری تولید داخل با احتساب تکثیر منابع تا کنون از مرز ۲۲ هزار و ۵۰۰ قطعه فراتر رفته است.
به گزارش کمیته اطلاع رسانی نمایشگاه صنعت نفت و حفاری خوزستان مهندس سید عبداله موسوی روز جمعه (۲۲ آذرماه) در بازدید از یازدهمین و هفدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت و حفاری در گفت و گوی خبری با اشاره به توانمندی های سازندگان و صنعتگران ایرانی افزود: هر ساله بر اساس گزارش ها و در بازدید از فضاهای نمایشگاهی خاصه مربوط به صنعت نفت شاهد رشد کیفی، تنوع، نوآوری و خلاقیت های سازندگان داخلی و متخصصان صنعت نفت و حفاری هستیم.
وی گفت: در بیش از یک دهه اخیر در نتیجه هم افزایی میان شرکت های نفتی، مراکز علمی و پژوهشی، مجموعه های صنعتی بزرگ و کوچک و شرکت های دانش بنیان تحوّل خارق العاده در موضوع کسب دانش فنی، طراحی و ساخت قطعات و تجهیزات در صنایع مختلف از جمله صنعت نفت حاصل شد که نوید بخش خودکفایی و خود اتکایی در این صنعت عظیم گردید.
موسوی اظهار کرد: هم اینک در ابتکار عمل و تعامل میان شرکت های دولتی فعال در عرصه صنعت نفت و سازندگان و صنعتگران داخلی گام های بلندی در تأمین نیازهای صنعت نفت و حفاری برداشته شده و تولید تجهیزات که خود آمیخته ای از صدها قطعه با فناوری پیچیده است در فهرست شرکت ها و مجموعه های صنعتی که در زمینه ساخت فعالیت دارند قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در همین ارتباط تعداد کل قطعات ساخت داخل منحصر بفرد را بیش از شش هزار و ۹۰۰ قلم عنوان و افزود: به موازات این توفیق تا به حال ۴۰ تجهیز پیچیده با فناوری روز به طور کامل بومی سازی شده که از آن جمله لوله مغزی سیار، گرداننده فوقانی (تاپ درایو)، انواع پمپ های فشار قوی (پمپ تراک)، اسکیدهای نمودارگیری دریایی، یونیت های نمودارگیری سطحی و درون چاهی ، SCR و بخش های مهمی از تجهیزات و ابزار مربوط به خدمات فنی و مهندسی یکپارچه حفاری می باشد.
وی گفت: در زمان حاضر نیز ۳۹۴ قطعه پر مصرف کاربردی در صنعت حفاری در مراحل ساخت قرار دارد و در یک سال اخیر ۶۴۴ نفشه ساخت، اصلاح و به روز رسانی گردیده است.
موسوی تعداد سازندگان طرف قرارداد در زمینه ساخت قطعات جدید را ۱۰۶ شرکت عنوان و خاطر نشان کرد: بیشتر این شرکت ها در استان خوزستان هستند و در دو سال گذشته افزون بر ۷۵ درصد از حجم ریالی خرید قطعات ساخت داخل به این استان اختصاص داشته است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به شعار امسال به عنوان سال رونق تولید افزود: این شرکت هم افزایی بیشتر و استفاده از توانمندی ها و ظرفیت های داخلی در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی را سرلوحه کار خود دارد و نهایت همکاری و همیاری را با سازندگان و صنعتگران خواهد داشت.
برچسب ها :شمار قطعات کاربردی صنعت حفاری تولید داخل از مرز 22 هزار و 500 قطعه فراتر رفت ، موسوی مدیرعامل حفاری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0