کد خبر : 28224
تاریخ انتشار : شنبه 20 بهمن 1403 - 16:10

استاندار:

مردم خوزستان از آلودگی هوا خسته و کلافه شده‌اند

اخبار خوزستان را از پایگاه خبری خوزتاب دنبال کنید

استاندار خوزستان با بیان اینکه مردم از وضعیت آلودگی هوا خسته و کلافه شده‌اند، بر لزوم حل فوری مشکل آلودگی خوزستان تاکید کرد.

photo16918313789 مردم خوزستان از آلودگی هوا خسته و کلافه شده‌اند

محمدرضا موالی‌زاده در کارگروه کاهش آلودگی هوا و خروج صنایع آلاینده از شهرهای خوزستان که امروز (۲۰ بهمن‌ماه) با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: مساله محیط‌زیست تعارف‌بردار نیست و باید جدی گرفته شود. از تک‌تک دستگاه‌ها و صنایع گزارش خواهم گرفت و با کسی مماشات نخواهم کرد.

به گزارش پایگاه خبری خوزتاب به نقل از روابط عمومی ایسنا، وی افزود: با این‌که تعطیلی چاره کار نیست، امروز کل استان تعطیل است و باید فورا برای آن چاره‌جویی کنیم.

موالی‌زاده گفت: مردم ما از این وضعیت خسته و کلافه شده‌اند باید در یک بازه زمانی کوتاه این مشکل حل شود. تولید برای ما مهم است اما سلامت مردم مهم‌تر است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.