امسال با توجه به حجم آب موجود محدودیتی در میزان کشت و الگوی کشت وجود ندارد و کشاورزان خوزستانی هر چه تمایل دارند برای جبران زیان خود کشت کنند
به گزارش پایگاه خبری خوزتاب،غلامرضا شریعتی روز شنبه در نخستین نشست قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان در استانداری، با اشاره به فروکش کردن سیل در بیشتر نقاط خوزستان بیان کرد: کشاورزان ما در مناطق سیل زده آسیب دیده اند لذا باید تلاش کنیم تا جایی که امکان دارد این کشاورزان به کشت
به گزارش پایگاه خبری خوزتاب،غلامرضا شریعتی روز شنبه در نخستین نشست قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان در استانداری، با اشاره به فروکش کردن سیل در بیشتر نقاط خوزستان بیان کرد: کشاورزان ما در مناطق سیل زده آسیب دیده اند لذا باید تلاش کنیم تا جایی که امکان دارد این کشاورزان به کشت تابستانه برسند.
وی افزود: برخی زمینهای کشاورزی باتلاقی شده که غیر از شلتوک کاری کشت دیگری در آن جواب نمیدهد؛ همچنین از سازمان آب و برق خوزستان خواسته ایم مراعات کشاورزان را کرده و توجه کنند سطح سدها تا حد نرمال تخلیه نشود.
استاندار خوزستان ادامه داد:امکانات لازم هر چه سریعتر برای تخلیه آب از زمینهای کشاورزی مناطق سیل زده خوزستان بسیج و تجمیع شود تا زمین ها برای کشت آماده شوند.
وی گفت: شرایط برای کشاورزان باید به سمت امید روشنی پیش برود اما الان برخی کشاورزان احساس ناامیدی و یاس دارند چراکه همه چیزشان را از دست داده اند اما دولت و نظام در خدمت و کنار آنها هستند و تا آخر نیز در کنار آنها خواهیم بود.
شریعتی با اشاره به مهم بودن تبعات روانی و مسایل اجتماعی پس از سیل بیان کرد: برگشت به حالت عادی زندگی به عنوان یک مساله باید در دستور کار قرار بگیرد و سازمان بهزیستی به عنوان دستگاه محوری باید در کنار اداره کل امور روستایی، تیمها و کارگروه هایی را تشکیل دهند و به روستاها بروند چرا که مسایل پس از استرس سیل بسیار اهمیت دارد.
*خسارات منطقی برآورد شود*
وی با تاکید بر اینکه برآورد خسارات باید منطقی باشد و همان میزانی که هست اعلام شود ادامه داد: برآوردهای غیر کارشناسی و غلط موجب می شود به صحبتهای ما توجه نشود؛ همه اذعان دارند که بیشترین خسارت مالی در خوزستان است ولی خسارات باید متناست و کارشناسی باشد.
استاندار خوزستان گفت: کشاورزان و روستاییان برای خسارت به دستگاه های مختلف مراجعه میکنند اما باید با احترام و اکرام با آنها صحبت شود و این موضوع به همه بخش ها اعلام شود.
وی با بیان اینکه اعتباراتی به بنیاد مسکن برای پرداخت خسارات داده شده بیان کرد: از بنیاد مسکن خوزستان می خواهیم این میزان پرداخت شود؛ برخی از مردم میتوانند به منازل خود برگردند اما به دلیل اینکه به ما اطمینان ندارند تصور میکنند با برگشت به منازل خسارت آنها را پرداخت نمیکنیم لذا باید به آنها توصیه شود در صورت امکان به منازل خود برگردند و جای نگرانی در خصوص پرداخت خسارت آنها نیست.
شریعتی بروز بیماریهای واگیر دار را از طبیعت های سیل دانست و گفت: خوشبختانه تاکنون بیماری واگیری در خوزستان در پی سیلاب اخیر نداشتیم که نشان می دهد اقدامات به خوبی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: با توجه به کاهش دبی رودخانههای کارون و دز، در یک هفته آینده خوزستان از مرحله سیلاب خارج شده و در کل استان شرایط عادی خواهیم داشت.
استاندار خوزستان بیان کرد: ستاد بازسازی سیل اخیر در سطح کشور تشکیل و فرماندهی آن به وزیر کشور داده شده و مقرر شده طبق چارت متناظر آن یک قرارگاه استانی تشکیل شود؛ معتقدم متناظر استانی به این معنا نیست که باید شبیه قرارگاه کشوری باشد چرا که استان ها ظرفیت ها و مسایل مختلفی دارند لذا باید متناسب با ظرفیتها قرارگاه ساماندهی شود و اگر دستگاهی در کمیته ها و قرارگاه دعوت شود ممنوعیتی ندارد.
وی افزود: قرارگاه باید به گونه ای تشکیل شود که بتوانیم از همه ظرفیتهای استان برای برون رفت از مشکلات و پیشرفت اوضاع استفاده کنیم تا بتوانیم تا بهره وری و تجمیع منابع را بیشتر کنیم و شناسنامه ای باشد که در یک محور و مسیر کار صورت گیرد.
برچسب ها :Khuztab ، Mojtaba Behzadi khuztab ، Www.khuztab.ir ، بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده ، به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خوزتاب ، خوزتاب متفاوت ترین کانال خبری خوزستان ، سیل خوزستان ، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان ، مجتبی بهزادی ، مجتبی بهزادی خوزتاب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0