کد خبر : 6471
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 اردیبهشت 1398 - 5:28

احداث کانال‌های سیلاب‌بر از اولویت‌ها در خوزستان است/شناسایی ۲۰ هزارواحد مسکونی آسیب دیده از سیل در خوزستان/خسارت ۱۱ هزارمیلیاردی سیل اخیر به استان خوزستان/دستگاه های اجرایی، خدمات رسان و نظامی از روز اول تا اکنون در مناطق سیل زده پای کار بودند

به گزارش پایگاه خبری خوزتاب، آغاز بازسازی و آیین کلنگ زنی اولین واحد مسکونی تخریبی در سیل استان خوزستان در شهرستان شوشتر بخش شعیبیه با حضور جناب اقای تابش ، رییس بنیاد مسکن کشور، غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان و رییس قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده، فاضل عبیات معاون عمرانی استاندار، کیامرث حاجی ،مدیر

به گزارش پایگاه خبری خوزتاب، آغاز بازسازی و آیین کلنگ زنی اولین واحد مسکونی تخریبی در سیل استان خوزستان در شهرستان شوشتر بخش شعیبیه با حضور جناب اقای تابش ، رییس بنیاد مسکن کشور، غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان و رییس قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده، فاضل عبیات معاون عمرانی استاندار، کیامرث حاجی ،مدیر کل مدیریت بحران استان و جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی، رضوانی مدیرکل روابط عمومی و اموربین الملل استانداری خوزستان ، قربانی مدیرکل نوسازی مدارس خوزستان،پنبه دانه پور فرماندار شوشتر، گیلانی نماینده مردم شوشتر در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان استانی و شهرستان برگزار شد.

IMG 20190516 074727 964 300x300 احداث کانال‌های سیلاب‌بر از اولویت‌ها در خوزستان است/شناسایی 20 هزارواحد مسکونی آسیب دیده از سیل در خوزستان/خسارت 11 هزارمیلیاردی سیل اخیر به استان خوزستان/دستگاه های اجرایی، خدمات رسان و نظامی از روز اول تا اکنون در مناطق سیل زده پای کار بودند

 

? استاندار خوزستان در این مراسم گفت: احداث کانال‌های سیلاب‌بر از اولویت‌ها در سطح استان خوزستان است چراکه یک امر زیرساختی و مورد تأکید و اهتمام دولت است. این کانال‌ها باعث مرطوب‌سازی کانون‌های ریزگرد می‌شوند.

در این مراسم، غلامرضا شریعتی با اشاره به سیل سال ۹۵ منطقه شعیبیه شوشتر، اظهار داشت: مردم منطقه از سیل گله‌مندی دارند که بر کسی پوشیده نیست اما همواره به دنبال رفع مشکلات آنها بودیم.

وی به تشابه وضعیت سیل سال گذشته نسبت به سال ۹۵ اشاره و بیان کرد: با اقدامات پیشگیرانه و استحکام‌بخشی سیل بندها توانستیم خسارت‌ها را به حداقل برسانیم.

استاندار خوزستان به بی‌سابقه بودن سیل اخیر و اثرگذاری آن بر مناطقی همچون شعیبیه شوشتر و بامدژ اشاره و افزود: برای احداث منازل مسکونی و پرداخت خسارت‌های کشاورزی همواره در کنار مردم سیل‌زده خواهیم بود و در دیدار روز گذشته با رهبر معظم انقلاب براین نکته تأکید داشتند.

وی به همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و ضرورت رعایت ایمنی ساخت و ساز، خاطرنشان کرد: کانال‌های سیلاب‌بر باید حوضه کارون و کرخه ایجاد شوند در صورت تکرار وضعیت تکراری از وقوع خسارت‌ها جلوگیری شود.

شریعتی عنوان کرد: احداث کانال‌های سیلاب‌بر از اولویت‌ها در سطح استان خوزستان است چراکه یک امر زیرساختی و مورد تأکید و اهتمام دولت است. این کانال‌ها باعث مرطوب‌سازی کانون‌های ریزگرد می‌شوند.

استاندار خوزستان به ضرورت تسریع در روند ساخت و ساز منازل مسکونی تخریب شده براثر سیل اشاره و بیان کرد: اقدامات لازم برای تخلیه آب از زمین‌های کشاورزی هرچه سریع‌تر انجام شود تا بتوان کشت تابستانه را انجام داد.

وی بیان کرد: سال جاری الگوی کشت وجود ندارد و کشاورزان می‌توانند هرمحصول با سوددهی را کشت و به هر میزان مد نظر کشت داشته باشند.

شریعتی با اشاره به این‌که از دیگر مشکلات منطقه شعیبیه شوشتر مسأله جاده است، گفت: اداره راه و شهرسازی این منطقه را در اولویت هدف خود قرار دارد. جاده پل دیلم نیز در حال پایان است.

استاندار خوزستان به آب شرب روستایی به عنوان دیگر مشکل منطقه، ادامه داد: این مسأله نیز در برنامه‌ریزی ما قرار دارد و شرکت آبفا روستایی نیز در اولویت قرار دهد.

 

? انصاریان مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان: ۲۰ هزارواحد مسکونی آسیب دیده از سیل در خوزستان شناسایی شدند

در این مراسم، مسعود انصاریان با اشاره به درگیری ۱۱ شهرستان خوزستان با سیل اخیر اظهار داشت: این سیل تعداد بسیاری منازل مسکونی را تخریب کرد و بلافاصله ستادهای معین شهرستان‌ها از سوی بنیاد مسکن مشخص و روند ارزیابی‌ خسارت شروع شد.

وی با اشاره به آغاز پرداخت وام بلاعوض معیشتی به سیل‌زدگان خوزستانی، بیان کرد: قسمتی از مشکلات و آلام مردم سیل‌زده خوزستان به سرعت در حال انجام شدن است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان با اشاره به آغاز معرفی سیل‌زدگان به بانک‌ها جهت دریافت تسهیلات و بازسازی واحدهای مسکونی، ادامه داد: موضوع تأمین مصالح برای بازسازی و بهسازی منازل مسکونی در حال انجام و به زودی صورت می‌گیرد تا بین واحدهای آسیب دیده توزیع شود.

وی با اشاره به شناسایی نزدیک به ۲۰ هزار واحد مسکونی سیل‌زده خوزستانی، گفت: این میزان در حال تکمیل است چراکه در برخی از روستاهای خوزستان آب فروکش نکرده و شرایط برای ارزیابی مناسب نیست.

انصاریان با تأکید بر تقویت و نوسازی روستاهای سیل‌زده استان خوزستان، گفت: ایمن‌سازی واحدهای مسکونی در دستور بازسازی قرار دارد که از ارزیابی ۲۴۶ روستای سیل‌زده، ۲۰ هزار واحد مسکونی شناسایی شند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان با بیان این‌که منازل نیازمند تعمیر با همکاری مردم تا پایان نیمه نخست سال به اتمام می‌رسد، ادامه داد: روند بازسازی منازل مسکونی آسیب دیده از سیل نیز تا پایان سال جاری به اتمام می‌رسد.

وی با اشاره به این‌که سیل خوزستان نمایشی از همدلی و همراهی مردم و مسئولان بود، اظهار داشت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از ابتدای وقوع سیل در کنار مردم بوده و تا آخرین روز نیز در کنار آنها خواهد بود.

 

? حسین پنبه دانه پور فرماندار شوشتر نیز در این مراسم گفت:تمام دستگاه‌هاه های اجرایی در کنار نیروهای مسلح برای امداد رسانی به مناطق سیل زده پای کار بودند و در حال حاضر همچنان برای بازسازی در کنار مردم هستند.

وی افزود: مردم نقش موثری در مهار سیلاب داشتند و با تلاش شبانه روزی حماسه بزرگی را خلق کردند که جای تقدیر دارد.
فرماندار شوشتر گفت: در سیلاب اخیر حدود ۹۰ کیلومتر جاده اصلی و حدود ۱۰۵ کیلومتر جاده آنتنی آسیب دیده و مردم شعیبیه برای تردد با مشکلات جدی مواجه هستند.
وی تصریح کرد: اداره کل راهداری و راه و شهرسازی خوزستان برای ترمیم جاده ها وارد عمل شده اند و اگرچه پل های ارتباطی برقرار است اما زیرساخت ها هنوز کیفیت لازم برای تردد را ندارند.
پنبه دانه پور اظهار داشت: از نظر آب روستایی نیز اقدامات خوبی در منطقه صورت گرفته و اکنون هیچ یک از روستاهای شعیبیه با مشکل بی آبی مواجه نیست اما آب این مناطق از نظر کیفیت باید تقویت شود.

? نماینده مردم شوشتر در مجلس شورای اسلامی گفت: سیل اخیر بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان خسارت به استان خوزستان وارد کرد

در این مراسم سهراب گیلانی با قدردانی از صبر و ایستادگی مردم استان خوزستان به ویژه شعیبیه شوشتر در برابر سیل، اظهار داشت: باوجود آنکه استان بیش از ۳۰ روز درگیر سیل بود اما شاهد همدلی، همدلی و صبر و ایثارگری مردم بودیم.

وی بیان کرد: دستگاه‌های مختلف با وحدت و مدیریت استاندار خوزستان موفق به کنترل سیلاب شدند تا شاهد وارد شدن کمترین میزان خسارت به منازل و مزارع کشاورزی مردم استان باشیم.

نماینده مردم شوشتر در مجلس شورای اسلامی گفت: بالغ بر ۱۱ هزار میلیارد تومان سیل به استان خوزستان خسارت وارد کرد که این مسأله توسط نماینده‌های استان تقدیم مجلس شورای اسلامی شده است.

وی با اشاره به تفاوت و عدم تکرار جبران خسارت سیلاب سال ۹۵ با سال جاری، بیان کرد: شرایط تغییر پیدا کرده و دولت و مسئولان دستگاه‌های مختلف به صورت جدی پای کار بوده تا جبران خسارت انجام و شرایط به حالت اولیه بازگردد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.